שפיר ואח' נ' כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א

: | גרסת הדפסה
פש"ר
בית המשפט המחוזי תל אביב - יפו
2982-09
23.6.2010
בפני :
חגי ברנר

- נגד -
:
אבי שפיר
:
כונס הנכסים הרשמי - מחוז ת"א
החלטה

החלטה

בפניי בקשת חייב למתן צו כינוס ולהכרזתו פושט רגל.

לאחר שעיינתי בבקשה, בדו"ח המנהל המיוחד ולאור הסכמת הצדדים, אני נעתר לבקשה ומכריז על החייב פושט רגל.

עו"ד ברוך חכים מתמנה כנאמן בפשיטת הרגל והתחייבותו בעת מינויו כמנהל מיוחד תבטיח גם את מינויו כנאמן.

טרם חלף המועד להגשת תגובות בנוגע לבקשה להפחתת התשלומים והבקשה גם לא קבועה לדיון היום. לאחר שיוגשו כל התגובות תינתן החלטה.

שמעתי את בקשת החייב שהועלתה באופן מפתיע למתן הפטר מיידי. דין הבקשה להידחות. ראשית לכל מן הראוי היה להגיש בקשה בכתב על מנת שהמנהל המיוחד והכנ"ר יוכלו להגיב לגופו של ענין. מכל מקום מדובר בחייב בן 40 המצוי שנה בהליך. החייב בריא ובעל כושר השתכרות. בנסיבות אלה אין כל סיבה לעשות שימוש בסמכות החריגה למתן הפטר באופן מיידי, סמכות השמורה למקרים מיוחדים ובוודאי לא למקרה הנוכחי.

ניתנה והודעה היום י"א תמוז תש"ע, 23/06/2010 במעמד הנוכחים.

חגי ברנר, שופט

הוקלד על ידי: אסתר סודאי התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות:

לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.

 


כתבות קשורות

    חזרה לתוצאות חיפוש >>